Kanaruoat tandoori-uunista

Pääruoka-annokset sisältävät basmatiriisin ja naan leivän.

NimiTulisuusHinta
KUKHURA TIKKA (G)*
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
   16,90 €
KUKHURA KOSELI (G)*
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja tomaatti-voi-kermakastikkeessa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
   17,20 €
KUKHURA BUTTER MASALA (G*)
Tandooriuunissa grillattuja kanafileepaloja mausteisessa pähkinä-kookos-tomaatti-voi-kermakastikkeessa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
   17,10 €
KUKHURA PANEER MASALA (G)*
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja, tuorejuustopaloja ja paprikaa tulisessa ja mausteisessa tomaatti-sipuli-valkosipuli-inkivääri-chili-masalakastikkeessa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
 17,20 €
HIMALI KEBAB (G)*
Cashew-pähkinä-kerma-yrttiseoksessa marinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
   17,40 €
KUKHURA TIKKA MASALA (G)*
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja tulisessa ja mausteisessa tomaatti-sipuli-valkosipuli-inkivääri-chili-masalakastikkeessa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
 17,40 €
KUKHURA HANDI (G)*
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja sitruunaisessa tomaatti-sipuli- inkivääri-valkosipuli-kookosjauhe-chilikastikkeessa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
 18,60 €
KUKHURA CHHOILA (G)*
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja sitruunaisia kanafileeviipaleita, jotka paistettu soijapapujen, kevätsipulin, tuorechilin, sipulin, korianterin ja tomaatin kanssa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
 18,70 €
KUKHURA SIZZLER (G)*
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja kanafileepaloja mausteisessa tomaatti-valkosipuli-inkivääri-sipulikastikkeessa. Tarjoillaan minttuchutneyn kanssa.
 18,90 €

L = laktoositon, G = gluteeniton
*Pääruokien mukana tuleva raita-kastike sisältää laktoosia ja naan-leipä sisältää gluteenia. Ilmoitathan allergiastasi tarjoilijalle.